Fotocirklar

Fotocirklarna arrangeras av Studieförbundet Vuxenskolan i Burträsk, som också har spelat en viktig roll vid bildandet av vår Fotoklubb. Till hösten 2019 planerar vi tre olika cirklar, som alla kan studeras var för sig, men som även gör dig till en mer komplett fotograf om du deltar i dem alla tre.

I cirkeln "Bättre bilder med din mobilkamera" lär du dig och praktiserar tio grundläggande steg du bör känna till för att kunna ta mycket bättre bilder med din mobilkamera. I kursen digital bildbehandling fokuserar vi på alla stegen från det att du hämtar hem och organiserar dina bilder till en perfekt utskrift. "Bli en bättre fotograf" är kursen då vi helt fokuserar på vad som finns framför och bakom kameran, dvs. motivet och hur du själv komponerar detsamma med avseende på bl.a ljus, färg, för- och bakgrund.

Enklast anmäler du dig till våra fotocirklar direkt till Vuxenskolan i Burträsk, tel: 0914-551 40. Har du frågor rörande cirklarna kan du använda vårt kontaktformulär, alternativt ringa direkt till cirkelledaren

Calle Rising, tel: 070-840 86 90.

Klicka på affischerna för att se dem i större format.

Gynna våra sponsorer,

så stöder du Ostrikets Fotoklubb!