Våra fotocirklar

Fotocirklarna arrangeras i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan i Burträsk, som också har spelat en viktig roll vid bildandet av Ostrikets Fotoklubb. Till hösten 2019 planerar vi tre olika cirklar, som alla kan studeras var för sig, men som även gör dig till en mer komplett fotograf om du deltar i dem alla tre.

I cirkeln "Bättre bilder med din mobilkamera" lär du dig och praktiserar tio grundläggande steg du bör känna till för att kunna ta mycket bättre bilder med din mobilkamera. I kursen digital bildbehandling fokuserar vi på alla stegen från det att du hämtar hem och organiserar dina bilder till en perfekt utskrift. "Bli en bättre fotograf" är kursen då vi helt fokuserar på vad som finns framför och bakom kameran, dvs. motivet och hur du själv komponerar detsamma med avseende på bl.a ljus, färg, för- och bakgrund med mera...

Enklast anmäler du dig till våra fotocirklar direkt till Vuxenskolan i Burträsk, tel: 0914-551 40. Har du frågor rörande cirklarna kan du använda vårt kontaktformulär, alternativt ringa direkt till cirkelledaren

Calle Rising, tel: 070-840 86 90.

Klicka på affischerna för att se dem i större format.

OBS! Försenade kursstarter till följd av för få deltagare

Då ingen av cirklarna nått minimiantalet deltagare den 24 september, skjuter vi upp cirkelstarten tills vi är tillräckligt många. Flest anmälningar har vi till cirklarna "Lightroom" och "Bättre Fotograf", där fattas bara just din anmälan för att vi skall komma igång så snart som möjligt..!

Varmt välkomna till våra Fotocirklar!

Gynna våra sponsorer,

så stöder du Ostrikets Fotoklubb!